A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Проведено онлайн-конференцію з освітянами Бузької громади

Дата: 09.04.2021 11:52
Кількість переглядів: 60

07 квітня 2021 року у відділі освіти Бузької сільської ради фахівцем з методичної роботи Лопатинською Л.В. проведено  вебінар у форматі онлайн- конференції  на платформі  ZOOM з учителями географії, хімії, біології ЗЗСО. На ньому розглянули питання ролі проблемних методів навчання  для формування предметних компетентностей при вивченні біології, хімії, географії при дистанційній та змішаній формах навчання.

В ході вебінару учасники пригадали теоретичні питання з проблемного навчання та  видів освітніх  компетентностей.

Поділився своїми міркуваннями про роль проблемних методів навчання на уроках хімії  Лазов Віктор Дмитрович, учитель хімії та біології Таборівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Використанням онлайн-сервісів при виконанні практичних робіт на уроках географії, роботі на електронній інтерактивній дошці PADLET, втіленню у життя методичного прийому  «Фішбоун» при  проблемному навчанні ділилася вчитель географії Таборівського ЗЗСО І-ІІІступенів Світлана Іванівна Чередніченко.

Майстер-клас по створенню сучасного освітнього середовища на уроках біології показала Зіздо Ліана Валентинівна, вчитель біології  Таборівського ЗЗСО І-ІІІступенів. Вона поділилась досвідом використання у своїй практичній роботі  інтерактивної  онлайн –дошки   Lino та можливостями електронної  освітньої  програми  Mozaik education. Учасники в ході вебінару виконували практичні завдання з використанням електронних ресурсів.

В роботі вебінару взяли участь учителі Бузького, Вознесенського, Таборівського закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів та Закладу загальної середньої освіти ІІ-ІІІ ступенів Бузької сільської ради.

Вони мали можливість удосконалювати  теоретичну та  практичну складові професійної компетентності, продовжили формування комп’ютерної та цифрової грамотності .


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень