A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Короткострокові заняття з питань цивільного захисту під час воєнного стану

Дата: 22.08.2022 10:29
Кількість переглядів: 50

  Враховуючи широкомасштабну війну російських окупаційних військ на всій території України 17 та 19 серпня 2022 року керівники закладів освіти Бузької сільської ради та відповідальні за організацію цивільного захисту в закладах  вдосконалювали свої навички щодо реалізації повноважень і завдань органів освіти по захисту учасників освітнього процесу від надзвичайних ситуацій воєнного характеру.

  Теоретичні заняття на платформі ZOOM проводили представники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Миколаївської області і Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Під час заняття надано роз’яснення щодо організації безпечного навчального процесу в закладах освіти, управління у надзвичайних ситуаціях, планування цивільного захисту, забезпечення вимог до захисних споруд цивільного захисту та т.п.

  На базі закладу  освіти м. Вознесенська, який має захисну споруду цивільного захисту, начальник 12 державної пожежно-рятувальної частини 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Миколаївській області  Риженко Артем Олегович  провів практичні заняття з питань укриття учасників освітнього процесу у захисних спорудах цивільного захисту та звернув увагу на забезпечення алгоритмів  дій у разі загрози надзвичайних ситуацій воєнного характеру.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень