A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

14 жовтня - День захисників та захисниць України

Дата: 14.10.2022 13:59
Кількість переглядів: 31

   14 жовтня в Україні відзначають День захисників і захисниць, Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва та День створення УПА. Це свято всіх, хто тілом і душею захищав та захищає незалежність своєї батьківщини, а також нагода згадати звитяги предків, які своїми ратними звершеннями здобули та відстояли нашу свободу.

     Україна палає, країна у вогні. Таким є наше болюче сьогодення. Але поезія та пісня завжди надихали українців на боротьбу, адже всю нашу історію ми виборюємо свободу.

     Заклади освіти Бузької сільської ради приєдналися до Всеукраїнського  віршованого флешмобу до Дня захисників і захисниць України. Учні читали вірші про любов до України, про її славетних захисників – козаків, про віру в перемогу над ворогом, вшановували кожного, хто відчайдушно захищав, захищає та буде захищати свою батьківщину. Наймолодші школярі морально підтримали своїми малюнками воїнів, які їх надихають і мотивують. В ліцеї з різними формами навчання був проведений майстер-клас з виготовлення оберегів та листівок патріотичного спрямування. Учасники освітнього процесу привітали поранених бійців зі святом та пригостили різними смаколиками і подарували плетені синьо-жовті браслети.

     Радіємо, що наші діти живуть під гаслом «Слава Україні» і ростуть справжніми патріотами.

     Шановні захисники та захисниці України, учні та освітяни Бузької сільської ради дякують вам та зичать міцного козацького здоров’я, незламності духу і віри у здобуття перемоги.

     Хай же міцніє наша держава, бо в ній наша сила і наше майбутнє!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень