A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

ПРОВЕДЕНО НАРАДУ З КЕРІВНИКАМИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ БУЗЬКОЇ ТГ

Дата: 26.09.2022 14:46
Кількість переглядів: 14

  Відповідно до плану проведення  нарад  керівників закладів освіти Бузької сільської  ради 9 вересня 2022 року  відбулася  нарада директорів закладів освіти.

  На нараді було розглянуто такі питання:  про інструктивно – методичні рекомендації щодо роботи у 2022 – 2023 н.р. та форми методичної роботи із закладами освіти відділу освіти Бузької сільської ради; про особливості організації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти в умовах воєнного станупро проведення інвентаризації підручників у 2022 -2023 н.р. та доступ до електронних підручників; про організацію роботи з безпеки життєдіяльності та цивільного захисту з закладах освіти Бузької сільської ради у 2022-2023 н.р. в умовах воєнного стану.

  Із зазначених питань виступили: начальник відділу освіти Світлана Русаловська, фахівець з методичної роботи відділу освіти Любов Лопатинська, інженер з охорони праці відділу освіти Наталія Мазур.

  Підбиваючи підсумки наради, Світлана Русаловська  окреслила головні завдання, що стоять перед керівниками закладів освіти громади -  якісна організація дистанційного навчання та  забезпечення особистого контролю керівників за проведенням  занять з використанням технологій дистанційного навчання та оцінювання.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень