A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Освіта молоді в період воєнного стану. Забезпечення прав і законних інтересів молоді, яка постраждала внаслідок військової агресії РФ проти України.

Дата: 03.11.2022 08:58
Кількість переглядів: 55

   Благодійна організація «Благодійний фонд «Стабілізейшен суппорт сервісез» та «IREX в Україні» презентувала Збірку методичних матеріалів щодо забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб та цивільного населення, яке постраждало від військової агресії РФ проти України, що була розроблена командою БО «БФ «ССС» спільно з Міністерством цифрової трансформації України та Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій у межах реалізації проєкту «Єднання заради дії» за підтримки IREX в Україні. В Збірці порушено найбільш актуальні питання соціальної адаптації та відновлення прав постраждалого населення, зокрема питання освіти молоді.

Посилання на джерело: https://drive.google.com/drive/folders/1t0q1oZfAdBcsEMp6aN_iDJg5Y47YPc5i - Mетодичнi матеріали щодо забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб та цивільного населення, які постраждали від військової агресії РФ проти України


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень