A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Увага! Запрошуємо до участі в безкоштовному онлайн-курсі «Сміливі навчати», який допоможе організувати безпечне навчальне середовище в кризовий час.

Дата: 03.11.2022 09:01
Кількість переглядів: 47

   Повномасштабна війна поставила перед освітянами нові виклики. Щоб допомогти освітянам підтримати власне ментальне здоров’я та подолати професійні труднощі під час війни  освітньою організацією «Навчай для України» та студією онлайн-освіти EdEra розроблено онлайн-курс «Сміливі навчати». Його програма передбачає лекції з практичними порадами, як організувати безпечне навчальне середовище в кризовий час, а також рекомендації щодо психологічної підтримки вчителів, навчання та взаємодії з дітьми під час війни.

   Курс складається з 3 освітніх модулів: «Вчителі», «Учні та навчальний процес», «Школа й колектив в умовах воєнного стану». Під час кожного модуля слухачі курсу дізнаються та зможуть застосувати дієві практичні рішення від експертів з безпекових політик, сертифікованих психологів й лідерів освітніх думок. Окрім цього, вчителі отримають понад 50 готових інструкцій та шаблонів, які допоможуть у навчальному процесі в нових умовах.

   По завершенню курсу можна отримати сертифікат з підвищення кваліфікації на 6 годин.

 

   Курс безкоштовний. Зареєструватися можна за посиланням:

https://study.ed-era.com/uk/courses/course/1762

 

   Слідкувати за новими анонсами та ділитись ними з колегами можна на Facebook-сторінці ГО “Про.Світ”: https://www.facebook.com/CenterPro.Svit


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень