A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Антитерористичний захист

Дата: 27.01.2022 10:45
Кількість переглядів: 10

Тероризм – суспільно небезпечна діяльність, яка полягає у свідомому, цілеспрямованому застосуванні насильства з метою досягнення злочинних цілей.

Останніми днями Україну охопила хвиля повідомлень про замінування шкіл, через що влада кількох міст вимушена ухвалювати рішення про перехід закладів освіти на дистанційне навчання.

Зокрема, за інформацією Укрінформу, 18 січня у столиці до кол-центру Служби безпеки України надійшло повідомлення про замінування 46 шкіл.

Також, за повідомленням Миколаївської міської ради, 4 заклади освіти міста через регулярні повідомлення про мінування було переведено на дистанційне навчання. Анонімні повідомлення про замінування закладів освіти були отримані і у інших містах країни.

До терористичного акту неможливо підготуватися заздалегідь, тому завжди потрібно бути напоготові, а в освітніх закладах провести ряд заходів та тренувань поводження в екстремальній ситуації з учасниками освітнього процесу та персоналом.

Правила поведінки в екстремальній ситуації засновані на світовому досвіді і кожний, хто їх дотримується, може не тільки зберегти власне життя, але й допомогти зберегти життя іншим!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень