A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Відзначення Дня Соборності України у закладах освіти Бузької громади

Дата: 23.01.2023 10:41
Кількість переглядів: 30

   22 січня 2023 року наша держава відзначила 104-ю річницю Акту злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки та День Соборності України.

   З цієї нагоди в закладах освіти Бузької сільської ради пройшли тематичні виховні заходи.

   Учні Бузького ліцею взяли участь у відео-челенджі «Україна в серці».

   Виховні години «22 січня - День Соборності України», «Мій край - моя історія жива», «Україна - від давнини до сьогодення» були проведені в Таборівському ліцеї.

   Цикл заходів до Дня Соборності України «Соборна Україна - одна на всіх як оберіг» організували в Вознесенському ліцеї.

   В Ліцеї з різними формами навчання пройшли виховні години «В єдності – сила народу!», «Соборність – це єдність і злагода», та фотоквест «Ми горді тим, що ми – Українці»!

   Також учні всіх освітніх закладів у цей день хвилиною мовчання вшанували загиблих героїв в боротьбі за незалежність України.

   Проведені заходи ще раз нагадали нашим вихованцям, що події 22 січня, як і тепер, відбулися в умовах воєнної агресії Росії проти України. І в той час за несприятливих умов українці змогли створити єдину національну державу і що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень