A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН

Дата: 13.02.2023 14:53
Кількість переглядів: 21

  Війна, що розпочалася в 2014 році, ще не завершилась, вона триває і є особливо жорстокою та болісною на протязі останнього року. Гинуть українські сини та доньки, що стоять на захисті держави. Гинуть цивільні та маленькі діти - це велике горе...

  Від нашої Перемоги залежить збереження нашої держави - України! Наше покликання не втратити жодну сторінку історії Героїв цієї війни, щоб правда про ці події не зникла в лабіринтах державної бюрократичної машини.

  Протягом 8-9 лютого 2023 року відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту Малої академії наук України. Нашу громаду представляла учениця 11 класу Бузького ліцею, вихованка військово-патріотичного гуртка "Джура" Журавльова Юлія, що подала на захист свою науково-дослідницьку роботу про життя та боротьбу проти російської агресії односельчанина, колишнього учня Бузької школи, бійця 79-ї Миколаївської ОДШБр Алписпаєва Олексія, що віддав своє життя в травні 2022 року, захищаючи Україну.

  Результат конкурсу-захисту - диплом ІІ ступеня Миколаївського територіального відділення МАН, секція "Історія України"!!!

  Вітаємо Юлію та її вчителя історії В.М. Топиліна, керівника секціїї МАН та військово-патріотичного гуртка "Джура".

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень