A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Заняття школи «Патріот» із тактико-спеціальної підготовки

Дата: 24.02.2023 13:59
Кількість переглядів: 22

     Боротьба проти російської агресії  спонукає нас до вивчення основ військових знань і набуття практичних навичок, що готують до боротьби та загартовують. Саме тому в реаліях нашого часу актуальним стало завдання вдосконалювати знання з тактико-спеціальної підготовки.

      22 лютого Миколаївським обласним центром національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді в режимі онлайн проведено заняття школи "Патріот" з тактико-спеціальної підготовки. На онлайн платформу приєдналися  75 учасників 20 загальноосвітніх  та позашкільних закладів Миколаївської області. Це були представники Веснянської, Ольшанської, Березанської, Бузької, Арбузинської, Доманівської, Чорноморської, Кривоозерської, Баштанської, Колосівської, Миколаївської, Очаківської, Южноукраїнської, Новоодеської, Новобузької територіальних громад. Заняття складалося з трьох блоків.

      1. Поняття та призначення ТСП.

      2. Тактичні дії підрозділу (рою, команди).

      3. Виконання вправ з ТСП підготовки.

         В практичному блоці діти та їх керівники переглянули відеоролики виконання тактичних дій та  вправ роботи рою "Укроп" Бузького ліцею Бузької сільської ради. Всі учасники одночасно наприкінці заняття  в синхронному режимі  виконували тактичні вправи під керівництвом Топиліна В.М.,  вчителя історії вищої категорії, керівника рою "Укроп"  Бузького ліцею, керівника гуртка "Джура" Миколаївського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді.

   Учасники заняття звернулися до організаторів заходу  МОЦНПВТК УМ  з пропозицією надати інформаційну підтримку та консультації для відпрацювання вправ з тактико-спеціальної підготовки зі школярами,  вихованцями гуртків.

    Подібні практичні заняття концентрують увагу на взаємодіях в малих групах, індивідуальній техніці та способах виконання бойових завдань.

    Знання - це завжди сила та міць.

    Приєднуйтесь до нас!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень