A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Вшановуємо пам'ять Великого Українця

Дата: 09.03.2023 13:14
Кількість переглядів: 19

  Тарас Шевченко - син українського народу. Батько України. Його творчість стала маніфестом українців, які прагнуть вільно жити на своїй землі. Саме його творчість знайшла відгук у серцях людей з кожної верстви українського суспільства, пробудила національну свідомість і гідність.

  З нагоди відзначення 209-ї річниці від дня народження великого українського поета у закладах освіти Бузької сільської ради було проведено ряд виховних заходів.

  Вчителі української мови та літератури провели тематичні уроки та години спілкування «Шевченко – душа українського народу», «Ми нащадки твої, Тарасе!», «Величне слово Кобзаря», «Тарас Шевченко – України син», під час яких ознайомили учнів з цікавими фактами про життєвий і творчий шлях великого Кобзаря.

  Цікаво пройшли віртуальні екскурсії до музеїв поета та подорожі по шевченківських місцях. Із захопленням учні переглянули наукові та документальні фільми, присвячені життєдіяльності та мистецькій творчості Тараса.

  Також в цей день був проведений челендж «By Shevcenko», під час якого учні читали вірші знаменного митця.

  Будь-який рядок із «Кобзаря» – це настанова своїм сучасникам і нам, нащадкам, це повчання від Батька нації, це біль та крик душі справжнього українця з чистою та щирою душею.

 Читаймо Шевченкові твори, вивчаймо їх, шануймо те, що залишив нам у спадок Великий Кобзар.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень