A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Участь в обласному онлайн-челенджі з ігрових видів спорту “Віртуозний м’яч”

Дата: 07.04.2023 08:44
Кількість переглядів: 36

   Великим щастям для людини вважається збереження здоров’я. Збереження здоров’я дитини, це першочергове завдання для родини та навчального закладу.

     З 13 по 31 березня 2023 року Миколаївським обласним відділенням (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України з метою популяризації ігрових видів спорту та сучасних видів рухової активності, пропаганди фізичної культури і спорту та здорового способу життя серед учнівської та студентської молоді проводився обласний онлайн-челендж  «Віртуозний м’яч», в якому взяли участь 1256 учасників закладів освіти Миколаївської області.

  До участі в челенджі долучилися учні і педагоги Таборівського та Бузького ліцеїв. Кожен учасник продемонстрував свої технічні навички володіння м’ячем, неординарність, відповідальне ставлення до власного здоров’я, а також виявив творчі та креативні здібності.

 Всі учасники нагороджені дипломами та грамотами Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

   Усім здобувачам освіти бажаємо займатися спортом кожного дня, нехай фізичні заняття приносять тільки гарний настрій та позитивний результат!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень