A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Проведено майстер-класи «Цифрові сервіси мені допомагають у роботі при навчанні»

Дата: 30.03.2023 10:06
Кількість переглядів: 16

    В умовах сьогодення традиційна роль педагога змінюється. Вчитель має впроваджувати сучасні тренди в освіті, уміти вибирати та використовувати актуальні педагогічні та інформаційно-комунікаційні технології для навчання учнів, організовувати співробітництво та комунікацію між учасниками освітнього процесу, бути помічником для здобувачів освіти, добре розуміти та враховувати в освітньому процесі їх потреби та особливості , пізнавальні стилі навчання, нові сервіси та інструменти для ефективної співпраці, комунікації не тільки під час  очного навчання в класі, а й дистанційно.

    Реалізація дистанційного навчання в нинішньому освітньому процесі забезпечується готовністю вчителя використовувати технології  дистанційного навчання у педагогічній діяльності зі школярами для вирішення дидактичних завдань усіх навчальних предметів та у ході виховної  взаємодії.

    Щоб стати успішним сучасним вчителем, а особливо вчителем Нової української школи, необхідно оволодіти наскрізним використанням інформаційно-цифрових технологій в освітньому процесі. Сучасний вчитель має навчитися створювати і використовувати мультимедійний та інтерактивний контент, щоб зацікавити цифрове покоління здобувачів освіти. Цифрові технології дозволяють зробити процес навчання мобільним, диференційованим та індивідуальним.

    Саме з метою стимулювання мотивації наших вчителі опановувати знаннями та уміннями працювати з цифровими сервісами, продемонструвати свою компетентність та , хай і незначний,  досвід створення та  використання мультимедійного інтерактивного контенту на різноманітних веб-сервісах 28-30 березня відділом освіти Бузької сільської ради було проведено дистанційно майстер-класи на тему «Цифрові сервіси мені допомагають у роботі при навчанні».

    28 березня ділилися своїми освітніми цифровими здобутками  вчителі української мови та літератури, зарубіжної літератури, англійської мови, історії та правознавства, мистецтва.

    29 березня відбувалося взаємонавчання вчителів математики, фізики, інформатики, географії, природознавства, хімії, біології, основ здоров’я.

    30 березня  демонстрували свої вправності вчителі початкових класів.

    Проведення майстерки продемонструвало обізнаність педагогів  з багатьма платформами, програмами, veb-сервісами,   готовність  впроваджувати у своїй педагогічній діяльності  цифрові сервіси, уміння їх використовувати при підготовці та проведенні навчальних занять.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень