A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Учні Бузької сільської ради отримали в користування комп’ютерну техніку

Дата: 21.04.2023 09:32
Кількість переглядів: 19

За сприяння Миколаївської обласної військової адміністрації та департаменту освіти і науки обласної військової адміністрації Миколаївська область отримала 630 планшетів для учнів молодшої школи та 629 ноутбуків (хромбуків) для дітей середнього та старшого шкільного віку від ЮНІСЕФ у межах співпраці з Міністерством освіти і науки. Обладнання було закуплене та доставлене за підтримки Європейського Союзу та Республіки Корея.

     15 новеньких гаджетів: ноутбуки для дітей середнього і старшого шкільного віку та планшети для учнів молодшої школи отримали учні пільгових категорій закладів загальної середньої освіти Бузької сільської ради. Так як навчання проходить дистанційно, кожному учневі потрібен комп'ютер, планшет, або принаймні смартфон. На жаль, купівля нової техніки в умовах війни просто не вміщується в бюджет багатьох родин.

     ЮНІСЕФ підтримує Уряд України у забезпеченні доступу до освіти для школярів, а також надає обладнання для вчителів і учнів та створює цифрові освітні центри спільно по всій країні.

         Дякуємо за допомогу!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень