A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

У закладах освіти Бузької сільської ради проходять заходи до Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 рр.

Дата: 08.05.2023 10:07
Кількість переглядів: 18

  Вже восьмий рік поспіль, разом з США та Європою, Україна вшановує пам'ять загиблих в роки Другої світової війни.

 Так, для вшанування подвигу українського народу, його ролі у перемозі Об’єднаних Націй у Другій світовій війні, висловлення поваги усім борцям проти нацизму проведено виховні години та бесіди «Рокам ніколи пам’яті не стерти», «Пам’ятаємо – Перемагаємо!», «Друга світова війна в історії мого краю»; переглянуто відеоролики про остарбайтерів, дітей війни, цивільних, які постраждали від бойових дій та окупації їхніх міст і сіл; для молодших школярів пройшли конкурси малюнків «Мужність і відвага крізь покоління», «Що я знаю про війну…» та майстер-класи з виготовлення витинанок «Голуб миру».

    На жаль, 24 лютого 2022 року на територію України знову прийшла війна. Нині, як і в роки Другої світової війни, Україна воює з агресором. Сучасна війна також супроводжується жахливими воєнними злочинами з боку російської армії та політично-військового керівництва рф.

    Педагоги наголосили дітям, що ми неодмінно переможемо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Міць наших збройних сил є запорукою існування держави та збереження прав людини.

     Ми всі віримо, що скоро будемо святкувати перемогу над окупантами.

     Слава Героям, які продовжують боротьбу за наше майбутнє сьогодні! 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень