A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Освітянську спільноту Миколаївщини поповнили 42 освітніх експерти з проведення інституційного аудиту в школах, двоє з них – керівники закладів освіти Бузької сільської ради

Дата: 12.05.2023 10:58
Кількість переглядів: 15

  Навчання освітніх експертів проводилося управлінням Державної служби якості освіти у Миколаївській області впродовж лютого-квітня 2023 року. Окрім фахівців Управління, глибокими теоретичними та практичними знаннями з педагогами Миколаївщини ділилися викладачі-тренери проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (#SURGe) та #EdCamp Ukraine. Крім того, 20 закладів освіти, чиї керівники або заступники проходили навчання, отримали змогу застосувати набуті знання здійснивши самооцінювання за допомогою інформаційно-аналітичної системи #EvaluEd.

     Освітніми експертами від нашої громади стали керівники ліцеїв, досвідчені педагоги Людмила Чепіженко (Ліцей з різними формами навчання) та Тетяна Балакшей (Бузький ліцей), які пройшли спеціальне навчання та вже підготовлені до оцінювання школи за критеріями інституційного аудиту.

     8 травня 2023 року управлінням Державної служби якості освіти у Миколаївській області здійснено вручення сертифікатів, що засвідчують здобуття компетентності експерта для проведення інституційного аудиту закладів загальної середньої освіти.

     Вітаємо наших освітніх експертів та бажаємо їм успіхів у проведенні інституційних аудитів та нових професійних звершень!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень