A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Безпечне середовище з поліцейським офіцером громади

Дата: 01.06.2023 09:12
Кількість переглядів: 14

    З нагоди відзначення п’ятої річниці запровадження на території країни  проєкту «Поліцейський офіцер громади» в закладах загальної середньої та дошкільної освіти Бузької сільської ради був проведений конкурс малюнків «Безпечне дитинство з поліцейським офіцером громади» та  заходи з фізичної культури «Помічник шерифа: змагайся та вигравай».

     До Таборівських школярів завітав поліцейський офіцер Бузької громади Вадим Біличенко. Він зустрівся і поспілкувалися із дітками, які відгукнулися й презентували свої роботи. На малюнках діти підтверджували те, що поліцейські офіцери завжди поруч і стають справжніми друзями та помічниками мешканцям своїх громад, а їхнє «всевидяче око» охоплює усі населені пункти й пильно стежить там за безпекою. Також учні позмагалися в спритності та швидкості.  Також поліцейський офіцер громади провів з учнями профілактичну бесіду щодо правил безпечної поведінки на дорозі, алгоритму дій під час отримання сигналу «Повітряна тривога» та при виявленні підозрілих предметів.

     Зустрічі із поліцейськими допомагають педагогам у правовому вихованні школярів, Діти мають можливість ближче познайомитися з поліцейськими офіцерами, які працюють в їхній громаді, та у разі потреби звернутися до них за допомогою.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень