A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Дата: 31.05.2023 09:20
Кількість переглядів: 25

    Щиро вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника! На жаль, але й у 2023 році це свято проходить із нотками смутку, адже повномасштабна війна, яку розв’язала росія, не закінчилася. Цей рік був для нас особливий… Уроки відбувалися в надто складних умовах: під час ракетних обстрілів, блекаутів, дистанційно в режимі онлайн.

     Утім, жодні перепони не стали на заваді навчанню. Безумовно, на наших очах зростає стійке, незламне та свідоме покоління українців.

Дякуємо всім педагогічним колективам, які мужньо впоралися із викликами воєнного часу, а у вільний від навчального процесу час об’єдналися разом із батьками для наближення нашої перемоги.

    Дітям бажаємо гарно відпочити, адже попереду канікули та жодних уроків. Відключайте всі налаштування навчання і шкільного режиму. Нехай кожен день буде мирним, сонячним, радісним і незабутнім! Батькам - мудрості та терпіння.

    Хочеться, щоб свято Останнього дзвоника було останнім, яке проходить саме у рік війни. Віримо, що вже наступного року відзначатимемо цей день під мирним небом, у переможній Україні.

      Успіхів вам та натхнення! Миру й ПЕРЕМОГИ!

З повагою колектив відділу освіти Бузької с.р


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень