A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

У БУЗЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ СЕРПНЕВА ПЕДАГОГІЧНА КОЛЕГІЯ

Дата: 04.09.2023 08:49
Кількість переглядів: 28

    Щороку, в останні дні літа освітяни Бузької громади збираються на серпневу педагогічну колегію. Цьогоріч захід провели 29 серпня у Бузькому ліцеї. Тема колегії «Освіта Бузької громади в час випробувань: досвід, цінності, можливості».

     В колегії, проведеною відділом  освіти, взяли участь  керівники закладів освіти та їх заступники, а також представники ДСНС.

     Розпочався захід із урочистого виконання Державного Гімну України та хвилини мовчання за усіма загиблими в російсько-українській війні.

     Із вітальним словом до учасників колегії звернулася начальник відділу освіти Світлана Русаловська. Світлана Миколаївна насамперед зазначила, що сьогодні у всіх нас є можливість будувати плани на майбутнє завдяки титанічним зусиллям Збройних сил України. «Вони – непереможні! А непереможні тому, що їх виховали справжні вчителі. А відтак, сьогодні, розмірковуючи над перспективами України, зокрема і Бузької громади, насамперед треба відзначити роль вчителя».

     До вітальних слів з нагоди проведення колегії долучився голова сільської ради Юрій Заволока. Юрій Юрійович насамперед подякував усім освітянам громади за неабияку єдність, яку вони виявляють, тримаючи освітній фронт у протистоянні з ворогом. Сільський голова наголосив на добробуті як запоруці освіти: «Освіта має вирішальне значення для добробуту та розвитку дітей. Поновлення роботи шкіл і садочків та початок нового навчального року створюють виняткову можливість забезпечити учнів та дошкільнят доступом до безпечного та підтримуючого навчального середовища. Для дітей важливо мати можливість навчатися у стінах школи, взаємодіяти зі своїми однолітками та отримувати підтримку від учителів. Ми маємо бути єдині у своєму прагненні сприяти розвитку закладів освіти та дбати про майбутнє наших дітей».

     Начальник відділу освіти та голова сільської ради нагородили педагогів у номінації «Міць української освіти». Нагороди отримали освітяни, які протягом року проявили велику відданість професії та зробили вагомий внесок у розвиток освіти громади під час війни.

     В практичній частині колегії провідний інспектор Вознесенського РУ ДСНС в Миколаївській області Владислав Кутольвас провів для освітян тренінг з мінної безпеки. Інженер з охорони праці та техніки безпеки відділу освіти Наталія Мазур та вчитель історії Бузького ліцею Вадим Топилін провели майстер – клас з надання першої домедичної допомоги. Заступник директора з виховної роботи Вознесенського ліцею Любов Албул провела тьюторинг «Ненасильницьке спілкування».

     Попри війну та труднощі, заклади освіти Бузької громади все ж відчиняють двері для вихованців. Розпочинаємо навчальний рік з вірою у переможний мир в Україні.

     Віримо в ЗСУ! Віримо в перемогу України!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень