A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

У БУЗЬКІЙ ГРОМАДІ ПОНОВЛЕНО ПАРК ШКІЛЬНИХ АВТОБУСІВ!

Дата: 04.09.2023 08:55
Кількість переглядів: 15

  Новий навчальний рік для здобувачів освіти Бузької громади розпочався з приємностей.  Багатьох з них повезуть до знань новенькі «Школярики».

  Парк шкільних автобусів громади - поновлено. До повномасштабного військового вторгнення рф на територію України шкільний автопарк Бузької громади  налічував 4 автобуси, згодом 2 з яких були передані на потреби збройних сил України.

 На початку серпня за кошти освітньої державної субвенції та співфінансування з місцевого бюджету Бузької сільської ради придбано 1 шкільний автобус. Ще 1 новий «Школярик» придбано за кошти  місцевого бюджету в рамках «Програми розвитку освіти Бузької сільської ради на 2021-2025роки».  Ключі від транспорту отримали директори Бузького та Вознесенського ліцеїв.

  До придбання шкільних автобусів сільська рада доклала чимало зусиль, адже безпека та комфорт учнів – в пріоритеті.

 «Сьогодні в Бузькій громаді понад 300 дітей мешкають поза межами пішохідної доступності до шкіл, їх потрібно підвозити до місць навчання. Освіта не чекатиме, поки закінчиться війна. Наші діти, попри надскладні умови, повинні повернутися до нормального навчального процесу, якісного і безпечного. І як би далеко не мешкали від школи, мали можливість дістатися навчального закладу. Спочатку вони були позбавлені можливості нормально вчитися через епідемію коронавірусу, зараз – через війну. Робимо все можливе, щоб у вересні діти повернулися за парти», – додав голова сільської ради Юрій Заволока.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень