A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Питання організованого початку 2023/2024 н.р. в складних умовах воєнного стану розглянуто на нараді із керівниками закладів освіти Бузької сільської ради

Дата: 31.08.2023 15:53
Кількість переглядів: 15

  31 серпня 2023 року під головуванням начальника відділу освіти Світлани Русаловської відбулася нарада з питань організованого початку 2023/2024 навчального року в складних умовах воєнного часу з наступним порядком денним:

1. Про організований початок в закладах освіти Бузької сільської ради  2023/2024 навчального року  в умовах воєнного стану.

2. Про підсумки проведення огляду готовності закладів освіти територіальної громади до нового 2023/2024 навчального   року.

3. Про організацію та проведення рейду «Урок» у Бузькій громаді.

4. Про забезпечення навчання учнів, які виїхали з України внаслідок повномасштабного вторгнення російської федерації і здобувають освіту в закладах освіти країни перебування та України.

5. Про роботу в системі ПАК «АІКОМ» із актуалізації персональної інформації щодо здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти з питання планування розподілу освітньої субвенції на 2024 рік.

  У ході наради   учасники також обговорили питання   забезпечення комфортних умов для учасників освітнього процесу й поліпшення якості освітньої діяльності закладів освіти, проведення атестації педагогічних працівників відповідно до нового Положення про атестацію, готовності використання найпростіших укриттів та їх облаштування відповідно до вимог,   необхідності профілактичних щеплень здобувачів освіти та багатьох інших питаннях.

  Підводячи підсумки наради Світлана Русаловська привітала всіх присутніх з початком нового навчального року та подякувала керівникам закладів освіти громади  за  патріотизм, самовіддану працю, сумлінне виконання своїх обов’язків.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень