A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Інструктивно-методичний семінар педагогів закладів дошкільної освіти Бузької сільської ради

Дата: 11.10.2023 09:21
Кількість переглядів: 14

  05.10.2023 року відбувся інструктивно-методичний семінар педагогів закладів дошкільної освіти Бузької сільської ради  у  ході якого                   було надано методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти, окреслено пріоритетні напрями освітньої діяльності у 2023-2024 навчальному році та  опрацьовано  з учасниками засідання інструменти надолуження освітніх втрат.

  Модератор заходу, Папук Т.В.  психолог Бузького ЗДО «Калинонька», наголосила, що у житті дитини  неодмінно мають панувати позитивні емоції як першооснова для її нормального психічного розвитку, а допомогти у цьому може шведська програма (проєкт) соціально-емоційного розвитку для дітей від 3 до 9 років «Peppy Pals – Веселі друзі». Ресурсами програми соціально-емоційного розвитку «Веселі друзі» є:

  Лариса Кульчинська,  вихователь Бузького ЗДО «Калинонька», розповіла про інноваційну систему освіти та піклування дітей раннього та дошкільного віку Mr.Leader, онлайн платформу з щоденним плануванням дня для дитини та комплексну програму «Освіта та піклування».

   Валентина Кольчак та Тетяна Карпюк,  вихователі Вознесенського ЗДО «Джерельце»,  ознайомили педагогів з новою парціальною програмою розвитку дитини від 2 до 6 років «Творці майбутнього», яка допоможе педагогам системно реалізувати гру як основний підхід до організації освітнього процесу в ЗДО. Педагоги продемонстрували розроблені до програми методичні рекомендації  у яких окреслено практичні шляхи реалізації гри, які були обіграні з учасниками семінару.

  Ольга Вахна,  вихователь Таборівського ЗДО «Ромашка», презентувада учасникам ігрові активності «POWER», які педагоги можуть легко реалізувати в освітньому процесі, активності націлені на формування ключових навичок для фізичного, когнітивного, соціального і емоційного розвитку дітей.

  Тетяна Чайка,  вихователь Бузького ЗДО «Калинонька», представила альтернативний навчальний ресурс для дітей дошкільного віку – ляльковий театр «Іскорки суперсил»,  який  має стати потужним інструментом для соціально-емоційного розвитку дітей для педагогів та батьків в умовах воєнного стану.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень