A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

«Нове харчування в закладах освіти. Дієтичне харчування. Аудит системи НАССР»

Дата: 16.11.2023 13:51
Кількість переглядів: 16

    П’ять днів в онлайн-форматі працівники кухні, медичні сестри, завгоспи закладів освіти Бузької сільської ради підвищували  свою кваліфікацію в Дніпропетровському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості на курсах «Нове харчування в закладах освіти. Дієтичне харчування. Аудит системи НАССР».

    Учасники курсів поповнили свої теоретичні знання і покращили практичні навички організації нового харчування у закладах освіти   пройшовши  навчальні модулі: «Основи законодавства України щодо харчування здобувачів освіти. Харчування як основа здоров’я, основи санітарії», «Кулінарна характеристика продуктів харчування та страв. Особливості приготування дієтичних страв», «Нові норми харчування. Меню», «Облік і звітність». За підсумками курсу 15 працівників отримали сертифікати про підвищення кваліфікації та пакет допоміжних матеріалів для вдосконалення роботи з даного питання.

    Всі учасники курсів   щиро вдячні  фахівцям  Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за цікавий підхід до викладання,  доступні, змістовні заняття, на яких знання легко сприймаються і швидко опановуються  !


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень