A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

В закладах освіти Бузької сільської ради відбулися численні заходи у рамках акції «16 днів проти насильства»

Дата: 13.12.2023 15:46
Кількість переглядів: 7

    Прояви насильства супроводжують людство з давніх давен. У світі постійно відбуваються війни, напади на людей, дискримінація та приниження. На жаль, і сьогодні це поширена проблема в українському суспільстві.

     Як сумно, що в 21 столітті ми маємо піднімати такі питання не лише з дорослими, а й з дітьми. Здавалося б, з покращенням життєвих умов люди повинні стати добрішими. На жаль, виходить все навпаки. Чому часто батьки піднімають руку на свою дитину, чоловіки на дружин? Мабуть, тому і повторюється історія, бо насильство в родині – негідний приклад для дитини.

     Щороку наші заклади освіти приєднуються до Всесвітньої акції «16 днів проти насильства». 

     Учасники освітнього процесу були задіяні у різних заходах. Особлива увага під час проведення акції приділялася питанням насилля серед підлітків  та формуванню  нетерпимого ставлення до будь-якої форми насилля. В закладах проведено тематичні уроки «Мій улюблений світ без насильства», «Поняття та сутність насильства», лекції «СНІД – загроза людства!», «Насильству – СТОП!», виховні години «Як не стати жертвою насильства», «Зупинемо булінг разом» та інші заходи.

     Проведені заняття спонукали дітей до аналізу власних дій та вчинків. 

     Діти – майбутнє нашої країни. Якщо вони живуть здоровим життям зараз, то майбутнє України буде багатообіцяючим.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень