A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

"Віримо у них і будемо підтримувати": як учні та вчителі Ліцею з різними формами навчання допомагають захисникам

Дата: 05.02.2024 12:31
Кількість переглядів: 5

    З перших днів повномасштабної війни вчителі та учні Ліцею з різними формами навчання постійно допомагають військовим. Ось і сьогодні вони пошили майже 50 подушок для поранених воїнів, які передадуть у госпіталь. І надалі продовжуватимуть виготовлення подушок. Пошиті з простої тканини, практичні, зручної форми, передані з рідного краю подушечки підбадьорюють дух захисників і дарують домашній затишок.

     Як говорять в колективі: «Всі ми з першого дня війни волонтеримо, і будемо це робити до кінця. Вже наближається 24 лютого…. 2 роки страшної біди…., але хочемо сказати, що руки у нас не опускаються ні на хвилину. Ми віримо у наших захисників і будемо їх підтримувати. Немає таких слів, які б могли описати всю ту вдячність, яку ми відчуваємо. Ми знаємо, як для них це важливо. Дуже хочемо, щоб вони відчули хоча б частинку домашнього тепла».

     Для учнів та педагогів закладу волонтерська діяльність - це можливість зробити свій внесок та віддячити захисникам, які щодня виборюють кожен клаптик української землі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень