A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Проведено вебінар «Інноваційні технології в початковій школі в умовах НУШ. Штучний інтелект в освіті»

Дата: 09.02.2024 14:59
Кількість переглядів: 13

    З метою підвищення кваліфікаційного рівня та обміном досвіду роботи вчителів громади відділом освіти Бузької сільської ради 9 лютого 2024 року проведено вебінар з вчителями початкових класів на тему : «Інноваційні технології в початковій школі в умовах НУШ. Штучний інтелект в освіті».

    Про впровадження сучасних інноваційних технологій у початковій школі в умовах НУШ була представлена  мультимедійна презентація Лопатинської Л.В., фахівця з методичної роботи відділу освіти.

    Учасники вебінару мали можливість переглянути відео-обмін досвідом про впровадження інтерактивних методів навчання молодших школярів щодо мовленнєвого розвитку доцента факультету початкової освіти  Харківського державного педагогічного університету імені Г.С.Сковороди.

Вчителі початкових класів закладів загальної середньої освіти поділилися власним досвідом, демонструючи майстер-класи  «Моя улюблена інтерактивна технологія».

Добровольська  Валентина Вікторівна, вчитель початкових класів Бузького ліцею, ділилася досвідом проведення уроків-кейсів.

    Бакума Тетяна Миколаївна,  вчитель початкових класів Таборівського ліцею, керівник методичного об’єднання вчителів початкових класів освітніх закладів громади,  поділилася досвідом роботи по організації навчального співробітництва, провела практичну роботу по використанню сучасних інноваційних методів та вправ таких, як : 6 чарівних капелюхів, снігова куля,  фішбоун, продемонструвала цікаві та корисні інтернет-сайти, які полегшують роботу вчителя у підготовці та проведенні навчальних занять.

    Програмою вебінару було передбачено презентацію «Штучний інтелект в освіті» фахівця з методичної роботи відділу освіти Лопатинської Л.В., практикум  з використання модулів штучного інтелекту помічника вчителя на платформі «На Урок» та впровадження   сучасних освітніх технологій у позакласній роботі на освітній платформі «Окей, НУШ» з проведенням тестової відео вікторини «Чи знаєте ви українську мову?».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень