A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН

Дата: 13.02.2024 09:41
Кількість переглядів: 9

    9 лютого відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт  – наймасштабнішого інтелектуального змагання учнів.

     До участі у Конкурсі було подано 30 науково-дослідницьких проєктів учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти Бузької,  Доманівської, Шевченківської, Новобузької,  Баштанської, Врадіївської, Вільнозапорізької сільських, селищних та міських рад та м. Миколаєва.

     Захист наукових робіт на обласному етапі відбувався у 3 відділеннях та 11 наукових секціях. Оцінювали виступи дітей науковці провідних закладів вищої освіти м. Миколаєва.

     Журі відзначило високий рівень захисту науково-дослідницьких робіт учнів. Їх роботи були цікавими, неординарними та конкурентоспроможними.

     Нашу громаду в секції «Філософія» представляла вихованка гуртка «МАН» Бузького ліцею Валерія Паніна (керівник  Топилін Вадим Миколайович, керівник гуртка «МАН», вчитель історії Бузького ліцею).

     Валерія досліджувала «Філософію лідерства капелана морпіхів». Це дослідження було спробою дослідити та проаналізувати українську філософську думку нашого сьогодення на прикладі життєвого шляху отця Андрія Зелінського, його вибору на користь капеланської служби, діяльності як першого військового капелана АТО, а також його світоглядних та філософських концепцій, що покликані сприяти консолідації української нації.

     Дослідивши та проаналізувавши життєвий шлях капелана морпіхів, отця Андрія Зелінського, його світоглядні та філософські погляди на українське буття, Валерія дійшла до висновків, що вони є вкрай необхідними для нашого суспільства, тому що постають філософським підґрунтям його подальшого розвитку, консолідації та сприйняття національної ідеї.

    За гідний захист свого дослідження «Філософія лідерства капелана морпіхів» Валерія виборола І місце! Вітаємо нашу переможницю та її керівника! Бажаємо їм невичерпної наснаги, творчих злетів у майбутньому та перемог, а також гідно представити і нашу громаду, і Миколаївщину на Всеукраїнському рівні в травні 2024 року.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень