A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Окопні свічки для військових

Дата: 13.02.2024 14:34
Кількість переглядів: 7

    Добро і милосердя – це два крила, на яких тримається людство.

     У нелегкий для України час, коли весь світ єднається, щоб допомогти нам у  боротьбі з агресором, курінь імені Олексія Алписпаєва Бузького ліцею також долучається до благородної справи – збору  допомоги для наших захисників.

     Разом збирають необхідні матеріали: бляшанки, картон, парафін та віск.🛢📦 І починають роботу: джури нарізають картон, вчителі розігрівають парафін та віск і заливають в попередньо підготовлену бляшанку. Залежно від розміру, окопна свічка горить від години та більше, на ній можна підігріти воду та їжу, зігріти руки та освітити приміщення. Вони зігрівають наших захисників на різних напрямках: Харківщині, Донеччині, Луганщині, Херсонщині 🇺🇦.

     Займаються юні джури цим постійно у вільний від навчання час. Адже запитів від військових, зі слів керівника гуртка «Джура» Вадима Топиліна, не меншає, адже в холодну пору року окопні свічки військовослужбовцям вкрай необхідні.

       А ще свічки несуть надію та світло в серця захисників.

У відповідь військовослужбовці дякують за те, що не залишаємо  їх у тривожну й скрутну хвилину. 

     Така допомога надає всім нам надію та підтримку, а самі діти відчувають, що їх діяльність має значення та допомагає захистити тих, хто зі зброєю у руках протистоїть російській агресії. Ми Українці – нація непереможних людей!!! Слава Україні!!! Слава ЗСУ!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень