A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

10 років незламності

Дата: 21.02.2024 14:59
Кількість переглядів: 8

     Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину.

     Серед Небесної Сотні  були як зовсім юні, так і вже сиві люди з усіх куточків України -  від  сходу до заходу, від півдня до півночі. Небесна Сотня об’єднала  в собі народ усієї Соборної України.

     В закладах освіти Бузької громади відбулися заходи з метою вшанування пам'яті про Героїв Небесної Сотні та усього Небесного воїнства, які віддали своє життя за незалежність України.

     У класних колективах пройшли виховні години «Сучасні борці за єдність України», «Герої не вмирають…Просто йдуть..», «Вдячні за свободу» та тиха акція «Янголи пам'яті».

     Для учнів середньої і старшої ланки проведені заходи не закінчувалися лише на 2014 році, педагоги з учнями вибудовували логічний хронологічний зв’язок до подій повномасштабного вторгнення росії в Україну.  

  Молодші школярі переглянули анімаційні ролики про героїв Небесної Сотні. Діти проявляли активність, говорили «дякую» за всі можливості, які мають сьогодні. Створювали разом з учителями листівки, записували короткі відео з подяками для учасників Революції гідності, їхніх родичів і для наших теперішніх захисників та захисниць.

     У бібліотеках закладів освіти оформлені постійно діючі стенди «Герої сучасності серед нас», що відображають подвиг Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень