A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Вчимося всі разом

Дата: 06.03.2024 15:28
Кількість переглядів: 7

    Відділом освіти Бузької сільської ради  з метою ознайомлення з важливими електронними освітніми ресурсами, пов’язаними зі штучним інтелектом як важливим помічником у роботі вчителя, опанування роботою у ресурсі КАНВА, підвищення професійної компетентності та  медіаграмотності педагогів громади 5 березня 2024 року проведено експериментальний вебінар-практикум.

    З привітально-мотиваційним словом до учасників вебінару звернулася фахівець з методичної роботи відділу освіти Любов Лопатинська.

    Вчитель інформатики Вознесенського ліцею Бузької сільської ради Сергій Василець  ознайомив з  найважливішими ресурсами, пов’язаними з використанням штучного інтелекту в нейромережі та в освіті, надав Qr-коди покликань на важливі інтернет-ресурси.

    Наталія Поперечна, вчитель математики та інформатики Вознесенського ліцею Бузької сільської ради, продемонструвала майстер-клас на тему «Canva для вчителів: створення візуального контенту за допомогою онлайн-сервісу». Провела  колективну навчальну роботу вчителів  на Canvі.

         Фахівець з методичної роботи відділу освіти Любов Лопатинська порекомендувала тематичні навчальні відеоматеріали за покликаннями про роботу у   Canvі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень