A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Для фахівців закладів освіти Бузької сільської ради відбувся тренінг з пожежної безпеки та необхідних дій в умовах надзвичайних ситуацій

Дата: 22.03.2024 09:22
Кількість переглядів: 6

    20 березня для фахівців закладів освіти Бузької сільської ради відбувся тренінг з пожежної безпеки та необхідних дій в умовах надзвичайних ситуацій, роль і значення якого особливо зростає в умовах російської агресії. Обстріли, уламки збитих ракет та шахедів, прямі влучання – усе це збільшує ризик виникнення пожеж, а забезпечення пожежної безпеки  є одним з основних завдань у закладах освіти.

    Тренерами виступили провідний інспектор Вознесенського РВ ДСНС України в Миколаївській області Владислав Кутольвас, інженер з охорони праці відділу освіти Наталія Мазур та медична сестра Таборівського ліцею Вікторія Ворохта.

    Програма тренінгу складалась з трьох ключових тем:

  • дотримання правил поведінки під час проведення евакуації чи рятування;
  •  відпрацювання умінь і навичок користування всіма видами  вогнегасників;
  • базова підтримка життя, надання першої домедичної допомоги у разі виникнення надзвичайних ситуацій: непритомністі, кровотечі, переломів, опіків тощо. 

    Це ті знання, які допоможуть учасникам швидко зорієнтуватися в критичній ситуації, правильно зреагувати та, в певних випадках, навіть врятувати чуже або й своє життя. На жаль, такий досвід в нинішніх воєнних умовах може стати у пригоді і краще попередити пожежонебезпечну ситуацію, ніж стати її заручником.

 

ДБАЙМО ПРО БЕЗПЕКУ РАЗОМ!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень