A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

ПРОВЕДЕНО НАРАДУ З КЕРІВНИКАМИ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ БУЗЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 29.03.2024 08:54
Кількість переглядів: 4

    На виконання плану роботи відділу освіти Бузької сільської  ради 29 березня 2024 року було проведено чергову нараду з керівниками закладів загальної середньої освіти та дошкільної освіти під головуванням начальника відділу освіти Світлани Русаловської.

    Увагу керівників закладів освіти громади було зосереджено на питаннях організованого  завершення 2023/2024 навчального року, організації набору учнів до 1 класів 2024-2025 навчального року, стану роботи щодо соціального захисту учнів закладів загальної середньої освіти та вихованців закладів дошкільної освіти, закінчення опалювального сезону 2023-2024 навчального року в освітніх закладах громади, організації протипожежного захисту закладів освіти Бузької с.р. у весняно-літній період 2024 року та виконання вимог статті 30 Закону України «Про освіту».

    Учасники наради у ході спілкування отримали відповіді на запитання, які сприятимуть підвищенню рівня організації освітнього процесу в закладах освіти та напрацювали план першочергових завдань щодо організованого завершення навчального року.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень