A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Формування у дітей навичок безпечної поведінки - поліцейські та рятувальники провели для ліцеїстів заняття

Дата: 19.04.2024 12:09
Кількість переглядів: 3

    19 квітня ювенальні поліцейські Вознесенського районного управління поліції та надзвичайники провели профілактичний захід для учнів 1-5 класів ліцею Бузької громади.

    Поліцейські нагадали дітям правила безпеки дорожнього руху, значення дорожніх знаків та чому їх потрібно неухильно дотримуватися. Зокрема, правоохоронці нагадали як правильно перетинати проїжджу частину дороги на регульованих і нерегульованих пішохідних переходах. Також зауважили про безпечне користування велосипедами та самокатами, аби не стати учасником дорожнього транспортної пригоди та не травмуватися.

    Ювенали закликали дітлахів використовувати світловідбиваючі елементи на одязі, аби бути помітним у темний час доби для інших учасників руху.

    У свою чергу, рятувальники нагадали дітям правила безпечного поводження та дії при виявлені вибухонебезпечних та підозрілих предметів. Надзвичайники продемонстрували макети найпоширеніших сучасних боєприпасів та вибухових пристроїв.

    На згадку про зустріч правоохоронці подарували кожному розмальовки та тематичні комікси, аби школярі не забували важливих правил безпеки.

 

    За інформацією Вознесенське районне управління поліції


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень