A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Юні джури відпрацювали надання домедичної допомоги в червоній та жовтій зонах

Дата: 29.04.2024 10:23
Кількість переглядів: 4

    В рамках заходів ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в режимі онлайн було проведено змагання з «Тактичної медицини».  Учасниками змагань стали 8 команд учнівської молоді, які представили заклади освіти з 8 громад області. Змагання відбувалися на двох умовних локаціях: «Обстріл, червона зона», «Жовта зона, огляд та надання допомоги». Призери туру відкритої Першості цього разу визначалися за найменшою сумою штрафних балів.

    За результатом проведених змагань ІІІ місце зайняв рій «Укроп» Бузького ліцею Бузької сільської ради, керівник Топилін Вадим Миколайович. 

    Наші юні джури вміло накладали турнікети, здійснюювали евакуацію умовного пораненого та його вогневе прикриття. Разом з тим зазначимо,  що у жовтій зоні порядок здійснення  вторинного огляду потребує  додаткового теоретичного вивчення та практичного відпрацювання учасниками команд.

    Дякуємо нашим Захисникам та Захисницям за захист кожного дня, за можливість навчатися і навчати. Віримо в Збройні Сили України.

    Наші знання для Перемоги!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень