A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Увага! Особистий прийом громадян тимчасово призупинено

Дата: 23.03.2020 07:59
Кількість переглядів: 86

Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та на виконання наказу департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації від 16 березня 2020 року  №98 «Про організаційні заходи запобігання поширенню коронавірусу СОVID-19»  відділ освіти Вознесенської райдержадміністрації  тимчасово, на період карантину, призупиняє проведення особистих прийомів громадян.

З питань, які належать до компетенції відділу  освіти   звертатися за телефоном (05134) 3 26 20.

E-mail для звернення громадян та кореспонденції: osvitaa@i.ua

Відділ  освіти Вознесенської районної державної адміністрації   призупиняє прийом громадян. Водночас уся кореспонденція, зокрема звернення, буде опрацьовуватись у звичному режиміВідправити звернення можна на поштову чи електронну адресу УО ВМР або ж залишити у скриньці для прийому звернень.

Поштова адреса Управління освіти ВМР: м. Вознесенськ, вул. Кібрика, 8
Номери телефонів: (05134) 3 20 15, (05134) 3 20 15 (факс)
E-mail для звернення громадян та кореспонденції: uovmr@ukr.net

Скринька розміщена за адресою Управління освіти  вул. Кібрика, 8.

Уся важлива інформація також розміщується на офіційному сайті Управління освіти http://uovmr.net.ua/ та в соціальній мережі Facebook https://www.facebook.com/uovmr/

Нагадуємо, що МОН переводить частину працівників на дистанційний режим роботи та призупиняє прийом громадян, водночас уся кореспонденція буде опрацьовуватись у звичному режимі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень