A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ БУЗЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 23.02.2021 09:09
Кількість переглядів: 65

У закладах загальної середньої освіти Бузької сільської ради  протягом лютого 2021 року проведено заходи щодо відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

У Бузькому  ЗЗСО І-ІІІст.  пройшла  онлайн - зустріч з учасником бойових дій Чайкою Миколою Миколайовичем «Афганістан в моїй долі». Лідери учнівського самоврядування організували перегляд презентації «Наші земляки – учасники бойових дій на території інших держав», а також взяли участь в волонтерській акції «Ветеран живе поруч» - відвідали учасників афганської війни - жителів села, привітавши їх сувенірами та листівками.  Для учнів початкової ланки школи проведено  виставку малюнків «Афганістану присвячується…».

У Вознесенському ЗЗСО І-ІІІст.   був проведений захід “Час і досі не загоїв рани”, під час якого учні ознайомилися з масштабами складних і неоднозначних подій в Афганістані, переглянули документальні відеоролики про афганську війну. Для юнаків школи проведено військово-спортивні змагання «Вчимося захищати Батьківщину».

Для таборівських школярів були проведені героїко-патріотичні читання «Ті спогади, то вічний серця біль», щоб нагадати учням про історичні події афганської війни, виховувати повагу і шану до воїнів-інтернаціоналістів, до трагічних сторінок нашої історії. Через поезію і пісню донести до їхніх сердець основну думку: війна - це безумство, це невиправдана жорстокість проти людства.  Захід супроводжували вірші про афганську війну, які декламували учні.

У всіх освітніх закладах пройшла акція «Свіча пам’яті», учні та вчителі вшанували пам'ять тих, хто поліг в Афганських ущелинах, а також загиблих земляків схиливши голови у скорботній хвилині мовчання.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень