A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

В закладах загальної середньої освіти Вознесенського району проведено тематичні заходи з нагоди Дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 21.02.2020 09:26
Кількість переглядів: 84

20 лютого 2020 року у закладах загальної середньої освіти Вознесенського району до Дня Героїв Небесної Сотні пройшли тематичні заходи, бесіди про масові акції громадянського протесту в Україні в листопаді 2013 – лютому 2014 років.

     У Вознесенській ЗОШ І-ІІІст. була проведена ??загальношкільна лінійка  «Нескорені, чиї душі на небесах …».  Учні 8-11класів  переглянули цикл відеосюжетів про ті страшні події на Майдані. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих.

     На честь вшанування Героїв Небесної Сотні в Бузькій школі відбулася виховна година «Урок миру, добра та злагоди». Учні ознайомились з перебігом Революції Гідності та переглянули тематичний документальний фільм.  Виховні години «Герої не вмирають»  пройшли у всіх класах школи.

    Лінійка-реквієм «День пам’яті Небесної Сотні. Герої не вмирають» пройшла в Щербанівській ЗОШ І-ІІІст. Не залишили нікого байдужим літературно-музичні композиції «Небесна сотня. Вони боролися за єдність України» . Учні старших класів взяли активну участь у круглому столі «Масові акції громадського протесту листопада 2013 – лютого 2014 років» з демонстрацією презентації «Герої нашого часу».

     З нагоди цієї дати учні Таборівської загальноосвітньої школи підготували загальношкільну лінійку «А Сотня відлетіла в небеса», приурочену вшануванню подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень