A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

У закладах освіти вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

Дата: 24.02.2021 09:36
Кількість переглядів: 66

"Герої не вмирають" - перше, про що думає кожен, згадуючи Героїв Небесної Сотні.

     19 лютого в закладах освіти Бузької сільської ради відбулось вшанування борців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській.

     З метою виховання поваги до  Батьківщини, патріотичної свідомості були проведені тематичні заходи про масові акції протесту в Україні, що відбувались протягом листопада 2013 року - лютого 2014 року.

     День вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні почався в закладах загальної середньої освіти  хвилиною мовчання, запаленням свічок та  підняттям державного прапора України.

     Учнівський та педагогічний колективи Бузького ЗЗСО І-ІІІст. вшанували подвиг Героїв Небесної Сотні виконанням Гімну України. Члени учнівського самоврядування підготували  та провели для молодших школярів інформаційний захід «Герої не вмирають… Просто йдуть..»

     Для учнів Таборівського ЗЗСО І-ІІІст. та Вознесенського ЗЗСО І-ІІІ ст. проведений Єдиний патріотичний урок «А Сотня відлетіла в небеса…», «Ви першими стали за гідність, за волю», презентовано фільм «Небесна Сотня. Зима, що нас змінила».

     Представники учнівського самоврядування Вознесенського ЗЗСО І-ІІІст.  у фойє облаштували фотовиставку «Небесна Сотня», біля якої горіли лампадки.

«Слава Героям Майдану!», - ці слова лейтмотивом прозвучали на заході «Їх назвали «небесною сотнею» в Таборівській школі, де поіменно згадали героїв, які загинули на Майдані Незалежності.

    Молимось та пам'ятаємо тих янголів, які тримають небо для нас - нашу Небесну Сотню та всіх тих, кого забрала війна.

Герої не вмирають! Слава Героям!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень