A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

З 17 до 23 травня 2021 року проходить І етап шостого Глобального тижня безпеки дорожнього руху.

Дата: 17.05.2021 11:41
Кількість переглядів: 71

Цього року його присвячено темі перевищення швидкості (Managing Speeding) – одній із провідних причин дорожньо-транспортного травматизму.

 

Основна мета тижня #Love30 – запровадження обмеження швидкості до 30 км/год, щоб це було нормою для міст, селищ та сіл у всьому світі. Безпека міських вулиць – це і про безпечну швидкість, і про безпечну інфраструктуру, і про альтернативні види транспорту, і про безпечну поведінку учасників дорожнього руху тощо.

 

Під час І-го етапу заплановано проведення різноманітних заходів, серед яких пресконференція, онлайн-форум із безпеки дорожнього руху, тематичні семінари-практикуми, єдиний національний онлайн-урок із безпеки дорожнього руху у загальноосвітніх навчальних закладах, старт всеукраїнського конкурсу фото- та відеоробіт серед дітей та молоді «Безпечна країна», загальнонаціональна благодійна акція зі здачі крові для постраждалих у ДТП «Здай кров – врятуй життя» та багато інших.

 

Загальний План заходів Тижня безпеки дорожнього руху 17-23 травня 2021 р. (І етап)

Матеріали Єдиного національного уроку з безпеки дорожнього руху на тему «Безпечна дорога додому» у всіх закладах загальної середньої освіти країни та інших інформаційно-просвітницьких заходів, присвячених безпеці дітей на дорозі можна знайти за  тут.

 

Усі заходи по Україні відбуватимуться із забезпеченням належних протиепідемічних застережень або у дистанційному форматі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень