A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику!

Дата: 08.06.2021 11:45
Кількість переглядів: 64

Головним управлінням ДСНС України у  Миколаївській області проведено обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику «Пожежі краще запобігти!». Метою конкурсу є залучення дітей різного віку до вивчення та популяризації правил пожежної й техногенної безпеки, формування у них навичок обережного поводження з вогнем, виховання почуття відповідальності за збереження від вогню та інших надзвичайних ситуацій навколишнього середовища.

Рятувальники, представники освіти та обласної організації Добровільного пожежного товариства України обрали кращі роботи, що надійшли з усіх районів нашої області та м. Миколаєва.  Це малюнки фарбами, олівцями, фломастерами, крейдою, а також композиції виконані за допомогою аплікації, колажу, вишивки, в'язання, різьби та ін. Загалом в конкурсі прийняли участь понад 700 дітей. І серед них в номінації «декоративно-прикладна творчість»  ІІІ призове  місце зайняли учні Бузького закладу загальної середньої освіти І-ІІІст.   Катерина Шевчук і Валерія Зайва з роботою «Наш друг вогнегасник».  В День захисту дітей  призерів  нагороджено грамотами та цінними подарунками.

Щиро вітаємо Катерину і Валерію  та бажаємо наснаги, завзятості, здійснення мрій, нових творчих злетів та успіхів!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень