A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Проведено І етап виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва “Знай і люби свій край”

Дата: 23.04.2021 13:03
Кількість переглядів: 63

З метою пошуку та підтримки обдарованих і талановитих дітей, художньо-естетичного виховання учнівської молоді в традиціях національної культурної спадщини  з 12 лютого по 10 квітня 2021 року Дитячо-юнацьким центром Бузької сільської ради був проведений І етап обласного  щорічного  конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

На розгляд були представлені творчі конкурсні роботи вихованців гуртків Дитячо-юнацького центру «Народна творчість», «Образотворче мистецтво», «Природа і творчість».

Відповідно до умов обласного Конкурсу  фото кращих робіт та супровідні документи надіслані до обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради.

Переможцями І етапу обласного щорічного конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» в номінації «Декоративно-ужиткове мистецтво» визнано:

  1. Рудік Іванну, вихованку гуртка «Студія образотворчого мистецтва», за роботу «Декоративна пляшка «А в нашого Шума зеленая шуба…» керівник  Слінкіна К.О.
  2. Качковську Аріну, вихованку гуртка «Студія образотворчого мистецтва», за роботу «На сірих крилах журавлі несуть Великдень в Україну…» керівник  Слінкіна К.О.
  3. Мазілкіну Марію, вихованку гуртка «Студія образотворчого мистецтва», за роботу «Весна-красна – зеленеє зіллячко..» керівник     Слінкіна К.О.
  4. Грязнова  Афанасія, вихованця гуртка «Народна творчість», за роботу «Вознесенщина! Краю мій рідний!» керівник Василець О.О.
  5. Васильця Данііла, вихованця гуртка «Народна творчість», за роботу «Моторна бджілка –  добрий буде мед» керівник Василець О.О.
  6. Чайковську Анну,  вихованку гуртка «Народна творчість», за роботу «Дівчинка-україночка» керівник  Слінкіна К.О.

« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень