A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Конкурс дитячих малюнків «Намалюй свою «МРІЮ»

Дата: 29.04.2021 16:51
Кількість переглядів: 84

        2021 рік проходить під знаком постаті Олега Антонова, під керівництвом якого було створено 22 типи літаків сімейства «Ан» та близько 100 їх модифікацій.

     Сьогодні візиткою державного флагману авіабудування Державного підприємства «АНТОНОВ» на світовому ринку є літаки-гіганти Ан-22 «Антей», Ан-124-100 «Руслан» та найбільший у світі літак Ан-225 «Мрія».

     Одним з маловідомих широкому загалу фактів біографії генерального авіаконструктора авіаційної техніки Олега Антонова є захоплення живописом, його творчий спадок становить близько 40 картин.

     Для популяризації видатної постаті Олега Антонова та професії авіаконструктора серед дітей і молоді України на виконання доручення Президента України Державним концерном «Укроборонпром» проводився проєкт «Намалюй свою «МРІЮ» серед вихованців художніх шкіл та гуртків з усіх областей України відповідно до Положення про конкурс дитячих  малюнків «Намалюй свою «МРІЮ».

До участі в конкурсі долучилися учні закладів загальної середньої освіти та вихованці Дитячо-юнацького центру Бузької сільської ради. Роботи учасників надіслані до обласного методичного кабінету навчальних закладів культури та мистецтв. Роботи переможців ІІ етапу будуть надіслані до ДК «Укроборонпром».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень