A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

І знову разом до навчання !

Дата: 03.09.2021 08:42
Кількість переглядів: 65

   1 вересня  у Закладі ЗСО ІІ-ІІІ ст. з різними формами навчання Бузької с/р уже традиційно по родинному відсвяткували День знань. Школа знов наповнилась веселим гомоном, дружніми розмовами, посмішками юнаків та дівчат. Цей день дійсно особливий, адже це і зустріч з друзями та вчителями, радість від спілкування, пізнання невідомого і цікавого.

  Святкова лінійка відбулась у парку, на свіжому повітрі. Наша шкільна сім’я поповнилась новими учнями, яких привітали гучними оплесками. Пролунав перший дзвоник , який покликав усіх присутніх на урок на тему «Україно, ти у мене єдина», присвячений  30-ти річчю Незалежності нашої держави. Особливу увагу приділили  встановленню української державності, історичним подіям, видатним українцям, що прославили нашу країну. Яскравим завершенням уроку стало опитування учнів   «Для мене Україна –це…», під час якого вони уквітчали мапу України, висловлюючи свої почуття, думки та погляди.

  День знань пройшов цікаво, змістовно, в доброзичливій  дружній атмосфері. І знову разом, з найкращими сподіваннями, вірою та  надією розпочинаємо новий навчальний рік.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень