A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

У Вознесенському ЗЗСО І-ІІІст. проведено поточний ремонт харчоблоку

Дата: 15.11.2021 13:00
Кількість переглядів: 60

  Враховуючи обов’язковість введення системи НАССР у закладах освіти, питання якісного та безпечного харчування залишається найбільш актуальним. Тому  забезпечення якісного та безпечного харчування є одним із пріоритетів Бузької громади.

  У Вознесенському ЗЗСО І-ІІІ ступенів Бузької сільської ради проведено поточний ремонт  харчоблоку шкільної їдальні відповідно до принципів системи управління безпечністю харчування НАССР. У ході проведення ремонтних робіт удосконалено гарячий цех з приготування страв, цех холодної обробки продуктів (м'ясо-рибний, овочевий), здійснено заміну  внутрішніх мереж електроживлення та електроосвітлення, системи вентиляції.  Відокремлено  кімнати для миття кухонного та столового посуду. Облаштовано гігієнічну кімнату для обслуговуючого персоналу їдальні. Відділено комору для зберігання продуктів з окремим входом та кімнату комірника.

  Усі роботи, з урахуванням проєктно-кошторисної документації, виконано за рахунок коштів місцевого бюджету Бузької  сільської ради та залишків освітньої субвенції – 708107 грн.

 До кінця поточного року планується здійснити закупівлю нового обладнання: електричної сковороди, пароконвенційної печі, овочерізки, виробничих столів, шаф для посуду, мийних ванн для посуду та овочів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень