A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Всеукраїнська виставка-конкурс «Український сувенір»

Дата: 24.12.2021 14:26
Кількість переглядів: 55

           Дитячо-юнацький центр щорічно напередодні Нового року та Різдва Христового проводить виставку-конкурс народної творчості «Український сувенір», до участі в якому запрошується обдарована молодь, учнівські колективи разом з вчителями та родинами. Цей конкурс передбачає виготовлення саморобок за давніми родинними традиціями з приміткою «Скарбничка родинної творчості».                                                                                                                     

          Цьогоріч на конкурс подані роботи вихованців  гуртка декоративно-прикладного мистецтва «Теді» Бузького ЗЗСО, керівник Удова Л.В. Гуртківці завжди беруть участь у всіх конкурсах дитячої творчості та отримують призові місця, їх роботи цікаві за творчим задумом, вирізняються оригінальністю та новизною.                                                                             

         Також заслуговують на увагу роботи учнів гуртка «Народна творчість» Вознесенського ЗЗСО, керівник Василець О.О., які свої набуті вміння і навички втілюють у різноманітні ляльки-мотанки.                                                                

          На заняттях гуртка образотворчого мистецтва ДЮЦ, керівник Слінкіна К.О., діти займаються розписом дерев’яних виробів та посуду.

          Автори найкращих робіт будуть відзначені грамотами відділу освіти Бузької с/р, а роботи переможців направлені на обласний конкурс.                                      

          Запрошуємо всіх хто любить творити, цінує, оберігає, популяризує народне мистецтво завітати в ДЮЦ та відвідати постійно діючу виставку дитячої творчості і стати учасниками майстер-класу   під час зимових канікул 4-6 січня 2022 року.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень