A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Події

Педагогічна майстерня педагогів ЗДО Бузької сільської ради

   9 лютого проведено офлайн «Педагогічну майстерню» з педагогами Бузького, Вознесенського, Таборівського закладів дошкільної освіти. Учасники заходу обмінялися досвідом роботи щодо проведення дистанційного навчання та ознайомилися з методичним супроводом.

09:43 13.02.2023

Проведено методично-консультативну нараду

   Нагальні проблеми  реалій впровадження нового  Державного стандарту базової середньої освіти  у 5 класі Нової української школи обговорювалися на методичній консультативній нараді з вчителями української мови та літератури закладів освіти  Бузької сільської ради 8 лютого 2023 року, яку провела фахівець з методичної роботи відділу освіти Любов  Лопатинська.

09:58 09.02.2023

День безпечного Інтернету – 2023 - «Разом для найкращого Інтернету»

     В Україні щорічно зростає кількість дітей, які мають доступ до мережі Інтернет та зростає кількість підлітків, які наражаються на небезпеку бути ошуканими шахраями та злочинцями. Дана ситуація викликає велике занепокоєння.

14:31 07.02.2023

Заходи до Дня пам’яті жертв Голокосту та Дня пам’яті Героїв Крут в закладах освіти Бузької сільської ради

   З метою збереження національної пам’яті, формування патріотичних почуттів в учнівської молоді та виходячи із необхідності виховання дітей на прикладах героїв минулого,  в освітніх закладах 27 січня 2023 року пройшли заходи до Дня пам’яті жертв Голокосту та Дня пам’яті Героїв Крут. Для учнів середньої ланки були проведені виховні години «Голокост: не забути, не простити», «Голокост – уроки пам’яті», «Пам’ятаємо трагічні події». Виховні години "Ми низько голову схиляємо" пройшли в початкових класах. Класні керівники познайомили молодших школярів з поняттям «Голокост» та з історією його виникнення. З метою поглиблення знань з історії України проведена бесіда «Ціна чужої війни» з учнями 10-11 класів.

14:02 27.01.2023

Тест на профорієнтацію - перший крок до успішної кар'єри!

   Вибір професії - важливий етап у житті будь-якої людини. Від правильного вибору майбутньої професії залежить все подальше життя. І першим кроком у цій справі є тестування. В січні 2023 року учні 11-12-х класів Бузької сільської ради пройшли профорієнтаційне тестування, розроблене Міністерством освіти і науки України спільно з ДНУ «Інститутом модернізації змісту освіти» та отримали відповідні сертифікати.

13:20 19.01.2023

Участь в презентації інтегрованого уроку з фізики, історії та предмета "Захист України" на тему: "ДРОНИ-ГВИНТОКРИЛИ НА ЗАХИСТІ УКРАЇНИ"

   12 січня 2023 року учні 9-11 класів освітніх закладів  Бузької сільської ради взяли участь в презентації інтегрованого уроку з фізики, історії та предмета "Захист України" на тему: "ДРОНИ-ГВИНТОКРИЛИ НА ЗАХИСТІ УКРАЇНИ", який  презентував Львівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут з метою поглиблення знань учнів і розширення діапазону їх практичного застосування до процесів та явищ оточуючої дійсності та поширення в учнівському середовищі військово-технічних знань, передових технологій у сфері безпеки і оборони, досвіду їх застосування воїнами Збройних Сил України та інших військових формувань Сил Оборони у ході відбиття повномасштабної російської агресії.  

14:12 12.01.2023

Онлайн-змагання “Вільні люди”

   З метою масового залучення учнів до систематичних занять фізичної культури і спортом, збільшення їх рухової активності в умовах дистанційного навчання учні Бузького, Вознесенського та Таборівського ліцеїв Бузької сільської ради взяли участь в обласних онлайн-змаганнях "Вільні люди", які проходили в три етапи з 16 листопада по 26 грудня та які об’єднали учнів, освітян, батьків для підтримки незламного духу кожного заради спільної ПЕРЕМОГИ!

10:45 06.01.2023

Відбулася колегія відділу освіти Бузької сільської ради

   Відповідно до плану роботи відділу освіти Бузької сільської ради 29 грудня 2022 року  проведено колегію  відділу освіти Бузької сільської  ради. Присутніми були члени колегії, директори закладів освіти та  голова районної організації профспілки працівників освіти Олена   Чепілка О.М.

14:49 29.12.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень