A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Події

Юні джури відпрацювали надання домедичної допомоги в червоній та жовтій зонах

    В рамках заходів ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в режимі онлайн було проведено змагання з «Тактичної медицини».  Учасниками змагань стали 8 команд учнівської молоді, які представили заклади освіти з 8 громад області. Змагання відбувалися на двох умовних локаціях: «Обстріл, червона зона», «Жовта зона, огляд та надання допомоги». Призери туру відкритої Першості цього разу визначалися за найменшою сумою штрафних балів.

10:23 29.04.2024

В закладах освіти Бузької громади пройшли заходи з нагоди Дня пам'яті Чорнобильської катастрофи

    З нагоди відзначення 38-х роковин Чорнобильської катастрофи, у закладах освіти Бузької громади пройшли виховні та інформаційно-просвітницькі заходи: виховні години «Твій біль, Україно, Чорнобиль», «Шана і подяка Вам, дорогі ліквідатори», «Чорнобиль: гіркий полин»;  інформаційні хвилини «Трагедія Чорнобиля», «Наслідки аварії», фотовиставки «Пам’ятаймо! Вони захистили нас»; переглянуті презентації «Трагедія Чорнобиля» та документальні фільми «Чорнобиль «Точка часу», «Чорнобиль 3828».

12:22 26.04.2024

Відбувся День цивільного захисту у Таборівському ліцеї Бузької громади

    26 квітня 2024 р. у Таборівському ліцеї проведено День цивільного захисту з метою практичного закріплення учасниками освітнього процесу теоретичного матеріалу з питань особистої безпеки в умовах загрози та виникнення надзвичайних ситуацій.

12:14 26.04.2024

ПРОВЕДЕНО ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДИТИНИ В ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ БУЗЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ.

    Тиждень безпеки дитини відбувся у період з 15 по 19 квітня 2024 року з метою навчання дошкільнят безпечної поведінки, засвоєння ними норм і правил, навичок орієнтування та швидкого реагування за надзвичайних ситуацій. В рамках Тижня безпеки  в Бузькому ЗДО «Калинонька», Вознесенському ЗДО «Джерельце», Таборівському ЗДО «Ромашка» проведено конкурси дитячих малюнків «Безпека життя і здоров’я дитини»; розважальні ігри для дітей  середнього, старшого віку та батьків «Кожна маленька дитина повинна це знати з пелюшок»,  «Твоя безпека у твоїх руках»; настільні, рухливі  ігри «Безпечно-небезпечно», «Небезпечні знахідки»; заняття «Рятівник Пес Патрон та вибухонебезпечні предмети», «Вогонь – друг, вогонь – ворог»; релаксаційні вправи  «Я і ти»; розвиваючі відео-заняття «Транспортні пригоди», «Правила пожежної безпеки», «Безпека дитини в побуті»,  «Небезпечні ситуації»; віртуальні заняття з ОБЖД для молодших вихованців «Вогонь: друг чи ворог?», «Патрон вчить дітей, як уберегтися від мін та снарядів»  та ін.  Малята разом з батьками переглядали  мультфільми про безпечну поведінку і активно обговорювали ситуації, зображені  у відео; навчались правильній поведінці під час  виникнення  надзвичайних ситуацій, із задоволенням та цікавістю приймали участь у всіх заходах.

14:47 19.04.2024

Формування у дітей навичок безпечної поведінки - поліцейські та рятувальники провели для ліцеїстів заняття

    19 квітня ювенальні поліцейські Вознесенського районного управління поліції та надзвичайники провели профілактичний захід для учнів 1-5 класів ліцею Бузької громади.

12:09 19.04.2024

ПРОВЕДЕНО НАРАДУ З КЕРІВНИКАМИ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ БУЗЬКОЇ ГРОМАДИ

    На виконання плану роботи відділу освіти Бузької сільської  ради 29 березня 2024 року було проведено чергову нараду з керівниками закладів загальної середньої освіти та дошкільної освіти під головуванням начальника відділу освіти Світлани Русаловської.

08:54 29.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень