A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Події

Патріотичний марафон до Дня Соборності України

Вже традиційно, упродовж січня, Миколаївським обласним Центром національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді проводилась серія заходів в рамках Патріотичного марафону, присвяченого Дню Соборності України.

09:04 22.01.2024

Відбулося навчально-практичне заняття з безпекових питань для учасників освітнього процесу Таборівського ліцею

Діяльність закладів загальної середньої освіти в умовах воєнного стану потребує переосмислення традиційних підходів до її організації. Сучасна реальність, в якій ми тепер живемо, вимагає від усіх  учасників освітнього процесу нових знань для того, щоб організувати безпечне шкільне середовище та в різних надзвичайних ситуаціях, вміти зберегти своє життя і життя оточуючих людей. З цією метою для вчителів, працівників та учнів середньої і старшої ланки Таборівського ліцею, який працює майже 2 роки в дистанційному форматі, 17 та18 січня проведено навчально-практичне заняття з безпекових питань на базі  Бузького ліцею. 

16:36 19.01.2024

Маленькі українці з великими серцями

    Педагогічний колектив Вознесенського ліцею Бузької сільської ради разом з учнями та їх батьками напередодні різдвяних та новорічних свят долучився до акції "Коробка теплоти". В закладі провели благодійний ярмарок та придбали 320 пар хімічних грілок для ніг та 100 пар теплих шкарпеток. Придбані речі разом з іншими посилками теплоти були доставлені воїнам 123 бригади (першої та третьої роти).

13:44 26.12.2023

В закладах освіти Бузької сільської ради відбулися численні заходи у рамках акції «16 днів проти насильства»

    Прояви насильства супроводжують людство з давніх давен. У світі постійно відбуваються війни, напади на людей, дискримінація та приниження. На жаль, і сьогодні це поширена проблема в українському суспільстві.

15:46 13.12.2023

З великою любов’ю❤️ та вдячністю🇺🇦🔱

    До Дня святого Миколая педагогічний колектив Ліцею з різними формами навчання Бузької сільської ради долучився до обласної акції «Святий Миколай від освітян приходить у лікарні». Спільними зусиллями були закуплені предмети гігієни, теплі речі, постільна білизна, чай, кава. З великою любов’ю та вдячністю посилка була відправлена до Херсонського обласного госпіталю.

14:14 06.12.2023

Святий Миколай від освітян приходить у лікарні

    Напевно, усі чекають у гості Святого Миколая. Хоч Україна - у війні, але всі ми родом - із дитинства. І якщо цей святий не приходить реально у нашому житті, то в думках ми його зустрічаємо і вітаємо.

14:38 04.12.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху в закладах освіти Бузької сільської ради

    У рамках реалізації заходів Другого Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030 у світі в період з 13 по 19 листопада 2023 року  заклади освіти  Бузької сільської ради взяли участь в другому етапі щорічного Тижня безпеки дорожнього руху та приєдналися до проведення єдиного національного уроку з основ безпеки дорожнього руху 17 листопада.  Протягом тижня учасники освітнього процесу брали активну участь у   навчально-пізнавальних заходах з попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму та засвоювали норми безпечної поведінки.

09:10 22.11.2023

Школярі Бузької громади отримали ноутбуки для навчання

    З метою  забезпечення безперервності освітнього процесу за результатами домовленостей Міністерства освіти і науки України з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), яким було придбано необхідне комп’ютерне обладнання для забезпечення потреб здобувачів освіти, Миколаївська область отримала девайси для учнів  певних категорій, 40 з яких отримала наша громада.

09:08 22.11.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень