A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Події

Школа народних умільців

01 листопада в приміщенні районного Дитячо-юнацького центру відбулося перше заняття Школи народних умільців, в якому взяли участь керівники шкільних гуртків та гуртків РДЮЦ декоративно-прикладного мистецтва разом з вихованцями.

09:53 25.11.2019

Лідер року – 2020

Учні 9 класу Бузької ЗОШ І-ІІІ ст. Валюшко Ростислав та Журавльова Юлія разом з педагогом-організатором Блажко Юлією Сергіївною стали учасниками обласної щорічної конференції лідерів та кураторів органів учнівського самоврядування закладів загальної середньої освіти.

09:48 25.11.2019

31 жовтня було проведено творчу майстерню (воркшоп)

З метою підвищення фахового рівня вчителів історії та правознавства закладів загальної середньої освіти Вознесенської району  районним методичним кабінетом  КУ «Вознесенський районний центр по обслуговуванню закладів освіти» на чолі із завідувачем  Лопатинською Л.В.  31 жовтня   було проведено  творчу майстерню  (воркшоп),  на якій розглядалося питання  впровадження та використання інтерактивних технологій на засадах особистісно зорієнтованого, компетентнісного і діяльнісного підходів при організації роботи педагогів, що викладають суспільні дисципліни.

09:45 25.11.2019

Відбулася нарада керівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти

30 жовтня  2019 року проведено планову нараду керівників закладів загальної середньої та дошкільної  освіти Вознесенського району.  У робочій нараді взяли участь працівники харчоблоків закладів освіти та директор ПП «Менада»  Тетяна Балабушко.

09:40 25.11.2019

Хай буде школа-сад!

Вознесенська ЗОШ І-ІІІ ступенів – одна з наймальовничіших в районі завдяки  неймовірній красі зелених красенів, що її оточують:  кленів, каштанів, ялин, тополь, горіхів, черешень… Прикрасою школи був дендрологічний парк, закладений за ініціативи першого директора школи – Жулая Петра Петровича, Заслуженого вчителя України, відмінника народної освіти. Але час вимагає від нас бути активними господарями своєї школи, не лише берегти, а й примножувати природню красу.  Тож 29 жовтня 2019 року ініціативна група, в яку входили працівники школи, учні та їх батьки,  стали учасниками акції «Садимо сад в ім’я тих, хто нам життя зберіг», приуроченої до 75-ї річниці вигнання нацистських окупантів із України. Було висаджено 200 фруктових дерев: вишні, черешні, абрикоси, персики, сливи. Кошти на придбання саджанців  зібрані під час тематичного благодійного ярмарку.

15:20 22.11.2019

Свято осені в Бузькому ДНЗ

Осінь -  чудова пора року, пора збору врожаю.  Все буяє різнокольоровим сяйвом: жовте, червоне, зелене, багряне. Днями у Бузькому ДНЗ відбулися свята - розваги присвячені цій прекрасній порі року.  В старшій групі закладу дошкільної освіти  відбувся «Осінній ярмарок». Вихованці, одягнені  в українських костюмах,  гарно співали і танцювали. А у середній групі пройшов «Осінній вернісаж», де в гості до дітей завітала красуня Осінь та господар Панас, які провели з дітьми цікаві конкурси, вікторини. У проведенні свят велику допомогу надали батьки, які виготовили цікаві осінні поробки з овочів та фруктів, покидькового матеріалу.

15:16 22.11.2019

Методичний майданчик «Тематичний день у 1 класі за Концепцією Нової української школи»

З метою підвищення фахової майстерності  та обміну досвідом роботи у 1 класі за Концепцією Нової української  школи  зібралися вчителі початкових класів, заступники директорів з навчально-виховного процесу закладів освіти Вознесенського району, представники  Таборівського та Бузького закладів дошкільної освіти  у Таборівській ЗОШ І-ІІІ ступенів        25 жовтня 2019 року на експериментальний районний семінар-майстерню, де розглядалося питання методики проведення тематичного тижня у 1 класі за Концепцією Нової української школи.

15:13 22.11.2019

Організація роботи з профілактики правопорушень, злочинності, бездоглядності та запобігання і протидії домашньому насильству, булінгу серед неповнолітніх в закладах загальної середньої освіти Вознесенського району в 2019/2020 навчальному році

      18 жовтня в приміщенні центральної районної бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка  відбувся семінар-практикум заступників директорів з виховної  роботи та практичних психологів закладів загальної середньої освіти Вознесенського району  на тему: «Організація роботи з профілактики правопорушень, злочинності, бездоглядності та запобігання і протидії домашньому насильству, булінгу серед неповнолітніх в закладах загальної середньої освіти Вознесенського району в 2019/2020 навчальному році».

15:08 22.11.2019

зональні районні змагання з футболу серед учнів 2003-2005

15 жовтня 2019 року на стадіоні «Юність» у смт. Братське відбулися зональні районні змагання з футболу серед учнів 2003-2005 років  народження у залік ХІХ Спортивних ігор, в яких взяли участь команди Вознесенського, Єланецького та Братського районів. На початку змагань відбулися офіційні урочистості та привітання.  Перша  гра відбулася між командами Єланецького  та Братського  районів  з результатом 1:2 на користь господарів. У другому матчі взяли участь команди  Вознесенського  та Єланецького  районів,  де впевнену перемогу  з   рахунком 6:0 отримали гравці збірної команди Вознесенського району.  В третій грі зустрілися команди гравців Братського  та Вознесенського  районів. Боротьба була гідною та  безкомпромісною на користь команди  Братського району з рахунком  2:1.  Підсумкове положення команд І місце – збірна команда Братського  району, ІІ місце – збірна команда  Вознесенського  району, ІІІ місце – збірна команда  Єланецького  району.

14:55 22.11.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень