A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Бузької сільської ради

Події

Про проведення районного інтегрованого семінару-майстерні у Бузькій ЗОШ І-ІІІст.

Темі використання елементів театральної педагогіки було присвячено  районний інтегрований семінар-майстерню вчителів української мови і літератури, зарубіжної літератури, англійської мови, яка відбулася на базі Бузької ЗОШ І-ІІІ ступенів, куди прибули вчителі зі шкіл району.

08:27 10.03.2020

До Міжнародного дня рідної мови у Вознесенській ЗОШ І-ІІІ ст. проведено семінар-методичну студію

21 лютого відзначається Міжнародний день рідної мови. Саме в цей день святково прибрана висловлюваннями та іншою мовознавчою наочністю, що популяризує знання української мови, Вознесенська ЗОШ І-ІІІ ступенів приймала колег - вчителів початкових класів  закладів загальної середньої освіти Вознесенського району, що прибули на семінар-методичну студію, на якій розглядалося питання формування мовленнєвих компетентностей учнів в умовах НУШ. Вчителі- початківці мали можливість взяти участь у ранковій зустрічі, що проводила Людмила Яворська, відвідати урок літературного читання у 2 класі на тему «Скринька казок» з ляльковою театралізацією казки «Ріпка», підготовленою вчителем Наталією Сулімою.  Учитель Любов Станкевич  зі своїми  четвертокласниками  підготувала та провела інтелектуальну гру-конкурс «Мови світ цікавий та безмежний». З учасниками методичного навчання вчитель Василець О.О. провела інтерактивну гру «Хто я?».  Валентина Кольчак  донесла до учасників через інформаційний дайджест  новинки обласного  методичного навчання, на якому відбулася творча зустріч з авторами підручників для початкових класів.

08:04 24.02.2020

В закладах загальної середньої освіти Вознесенського району проведено тематичні заходи з нагоди Дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого 2020 року у закладах загальної середньої освіти Вознесенського району до Дня Героїв Небесної Сотні пройшли тематичні заходи, бесіди про масові акції громадянського протесту в Україні в листопаді 2013 – лютому 2014 років.

09:26 21.02.2020

Свято зустрічі випускників у Щербанівській ЗОШ

31 січня 2020 року. Радісно і гамірно, линуть дружні привітання у Щербанівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. ім. М.М.Рябошапки.  До рідної школи завітали випускники 1964-2019 років. Почесними гостями на святі були Ольга Андріївна Шоломон – колишній учитель фізики, почала працювати у школі з 1954 року,  Людмила Дмитрівна  Димчишина  - вчитель початкових класів з 1967 року.

14:04 04.02.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень